Kommunikation om strategien skal intensiveres

AAU’s interne kommunikation omkring strategien ”Viden for verden” skal mere i fokus, og der skal sikres en høj kvalitet i strategikommunikationen. Derfor er Andy V.S. Madsen ansat som strategikommunikator.

Lagt online: 07.07.2017

INDSATSOMRÅDE: IDENTITET, KULTUR OG KOMMUNIKATION

Behovet for information til universitetets medarbejdere om arbejdet med AAU’s strategi ”Viden for verden” er stort. Direktionen har blandt andet derfor afsat midler til ansættelse af en strategikommunikator, som skal have fokus på både den interne og eksterne kommunikation om universitetets strategiske arbejde og de strategiske indsatser.

- Jeg glæder mig til at være med til at fortælle om alle de spændende indsatser, der sker inden for universitetets kerneaktiviteter og sætte min kommunikationsbaggrund i spil og understøtte det ambitiøse arbejde med strategien. Jeg ser allermest frem til at gøre planer og handlinger mere relevante og nærværende for alle, siger Andy V.S. Madsen.

En af arbejdsopgaverne bliver at rådgive og hjælpe med planer for aktiviteter inden for strategiens indsatsområder. Den nye kommunikator skal i samarbejde med strategi-taskforcens projektledere udbrede kendskabet til blandt andet kommende initiativer, processen og konkret indhold.

- I første omgang handler det om, at jeg skal gøre mig synlig over for projektlederne, der gør et stort arbejde med de strategiske indsatser. Jeg skal stille mig til rådighed og med udgangspunkt i de individuelle behov understøtte, at flere på AAU bliver opmærksomme på de gode aktiviteter og resultater, der er på vej, siger Andy V.S. Madsen.

Han er ansat to år frem, og ansættelsen er finansieret af Strategipulje 2.

Andy V.S. Madsen har et godt kendskab til Aalborg Universitet. Ud over at have taget sin kandidatuddannelse på AAU, har han været undervisningsassistent, koordinator og har arbejdet med kommunikation på en række af AAU’s tilbagevendende projekter og events som fx Universitarium, Science Slam og Åbent Hus.

- Jeg har været på institutter, på fakultetsniveau og i den centrale administration, så jeg kender universitetet rigtigt godt, og AAU har en stor plads i mit hjerte. Strategien er lagt, så AAU kan styrkes og fortsat udvikles. Det er jeg meget glad for, at jeg kan være med til at understøtte, siger den nye strategikommunikator.