Årets underviser på SAMF er også AAU-talent

De studerende på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet har valgt lektor Johan Heinsen som Årets Underviser. Han deltager også i det specielle talentplejprogram for talenter inden for forskning- og forskningsledelse ved Aalborg Universitet.

Lagt online: 11.01.2019

INDSATSOMRÅDE: FORSKNING

Lektor Johan Heinsen er valgt som Årets Underviser på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. De studerende fremhæver bl.a. Johan Heinsens formidlingsevner og engagement.

Det skriver Inside.AAU.dk, der fremhæver begrundelser for valget, at Johan Heinsen er en ildsjæl og 'fantastisk' formidler.

Læs nyheden på AAU Inside i sin fulde længde her.

Johan Heinsen er tidligere i 2017 udnævnt til AAU-talent. Dermed deltager han i et tre-årigt fokuseret talentplejeprogram for talentfulde forskere og fremtidige forskningsledere.

Læs mere om udvægelsen af AAU's talenter her.

Pernille Lykkegaard, projektleder, "Viden for verden": plj@adm.aau.dk
Berit Fejborg, websider, "Viden for verden": bfe@adm.aau.dk