AAU-studerende kan fortsat få glæde af intensivt iværksætterforløb

Nordjyske iværksættere og studerende fra fra UCN og Aalborg Universitet kan nu fortsætte frem til 2021 i et iværksætterforløb, mens de modtager dagpenge. Iværksætterforløbet ”Innovativ Vækst” er nemlig forlænget.

Lagt online: 26.02.2019

INDSATSOMRÅDE: VIDENSAMARBEJDE

Nordjyske iværksættere, med innovative og skalerbare ideer, kan fortsat blive en del af det effektive iværksætterforløb ”Innovativ Vækst”, da programmet nu forlænges til at vare indtil 2021. Programmet har særligt haft succes med at tiltrække dimitterede studerende fra UCN og Aalborg Universitet, som med udgangspunkt i viden og ideer fra deres uddannelse, har fået mulighed for at starte egen virksomhed, mens de modtog dagpenge.

Har du også interesse i at starte egen virksomhed, eller at tage del i andres, så kan du ansøge om at blive optaget i programmet via www.ehnj.dk/i_v, eller ved at kontakte UCN/Aalborg Universitet kontaktpersoner (se linket).

Moti fik fuldt udbytte af forløbet

Virksomheden Moti har været en del af forløbet, som i forlængelse af deres speciale på Aalborg Universitet, tog springet og ansøgte programmet Innovativ vækst. Siden har de fået afklaret at der er efterspørgsel efter deres produkt og har nu modtaget diverse legater til at kunne fortsætte arbejdet med at hjælpe fysioterapeuter til at få korrekte data i rehabiliteringen af deres klienter.

- Vi har haft stor gavn af at være en del af Innovativ vækst-programmet, hvor de tilknyttede forretningsudviklere har givet os den support der skulle til, for at få afklaret om vi skulle gå videre med denne ide. Og så har vi endda kunnet få dagpenge imens, fortæller Halldóra fra Moti.

I det intensive iværksætterforløb får virksomhederne mulighed for at få en gratis kontorplads i Aalborg Universitets inkubationsmiljø, med adgang til alverdens faciliteter, events og ikke mindst et sammenhold med andre virksomheder, i samme situation.

- Vi har særligt nydt godt af, at være en del af et miljø, hvor man hjælper hinanden, i inkubatoren på Aalborg Universitet. Nu flytter vi snart i egne lokaler, hvor vi håber at der er samme holdånd, fortæller Halldóra.

For mere info kan man kontakte Rasmus Hedegaard fra Aalborg Universitet:

Mail: rhe@adm.aau.dk

Tlf. 20812223