AAU logo

nyhed

VIDEO: Stort PBL-projekt skal styrke AAU

VIDEO: Stort PBL-projekt skal styrke AAU

Se video og få et hurtigt indblik i forskningsprojektet PBL Future. Projektet skal skabe ny viden om AAU's pædagogiske læringsmodel. I projektet deltager førende forskere på tværs af AAU’s PBL-miljøer.

Lagt online: 15.03.2018

INDSATSOMRÅDER: PBL OG FORSKNING

PBL Future skal over de næste par år skabe ny viden om PBL som læringsmodel og styrke AAU’s position nationalt såvel som internationalt inden for PBL-forskningen.

Der er flere PBL-forskningsmiljøer på AAU, og projektet samler forskere fra alle miljøerne. Det har overskriften ”Future directions for PBL in a Digital Age”.

Anette Kolmos fra UNESCO-centret for problembaseret læring er projektansvarlig. Hun deltager i videoen neden for, hvor hun med egne ord forklarer, hvad projektet går ud på.

Projektet har flere forskellige sub-projekter. Fra et af disse hører vi i videoen Thomas Ryberg fortælle om sub-projekt 2: ”Fremspirende PBL-kompetencer”. Det handler om, hvordan studerende udvikler nye kompetencer i forbindelse med brug af IT og deltagelse i gruppearbejde.

Læs mere om PBL-Future: FORSKNINGSPROJEKT SKAL BRINGE AAU I SPIDSEN PÅ PBL-OMRÅDET

Website om PBL Future er ved at blive bygget op. 

Se videoen her nedenfor.

Videoen er optaget i forbindelse med et forskningsgruppemøde i projektet i februar 2018. Den er optaget med en mobiltelefon og tænkt på en autentisk måde at skulle give en kort præsentation af PBL Future.

 

Strategisekretariat

Louise Bredgaard, projektleder, "Viden for verden": lb@adm.aau.dk
Andy V.S. Madsen, kommunikation, "Viden for verden": avm@adm.aau.dk